Træning

Personlig træning

Personlig træningstime 60 min. DKK 695,00
Personlig træning med fokus på tilpasning, optimering og finpudsning af teknikker. Det forventes at du er opvarmet når timen begynder. Det vil give dig højeste udbytte af tiden. Bemærk at der kan komme ekstra omkostninger i forbindelse med transport, efter aftale.
Trænings program øvet/atlet 40 min. DKK 495,00
Skræddersyet trænings program til dig der allerede er i fuld gang med træningen men er stagneret lidt, eller bare mangler ny inspiration til tiden i trænings centeret. Eller atletten der skal have en målrettet plan for at blive stærkere i sin sport.
Trænings program tilpasning 25 min. DKK 295,00
Er du klar til at bevæge dig et niveau videre i din træning, målrettes dit trænings program til næste level.

Personlig træning forløb

Konsultation ifbm. opstart af forløb 25 min. DKK 795,00
Personligt møde for at afklare træningens mål og delmål, samt udarbejdelse af trænings program.
3 mdr. Personligt Trænings forløb 5 x 1 60 min. DKK 2.775,00
3 måneders Personligt Træningsforløb, med 5 Personlige Trænings timer, for løbende tilpasning, optimering af teknik og opfølgning af individuelle mål. Bemærk at transport til trænings center ikke er inkluderet i prisen.
3 mdr. Personligt Trænings forløb 10 x 1 60 min. DKK 5.495,00
3 måneders Personligt Træningsforløb, med 10 Personlige Trænings timer, for optimal løbende tilpasning, optimering af teknik og opfølgning af individuelle mål. Bemærk at transport til trænings center ikke er inkluderet i prisen.
NB. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer mm. Alle priser er inkl. forbrugsmatrialer som olie, nåle, tape, desinfektion af cupper, vask af håndklæder, vask af lagen, afspritning af div. Der vil ikke forekomme andre pristillæg end de ovenstående og aftalte.