Sportsbehandling

Hvorfor Sportsbehandling?

Sportsbehandling er skræddersyet til sportsudøveren, hvad enten det er atletik, Crossfit, fodbold, håndbold, svømning, cykling eller andet. Den er fuldstændig målrettet, men ikke begrænset til, de muskelgrupper udøveren belaster under udførelsen af sin sportsgren.

Under en sportsbehandling gøres der brug af forskellige massage teknikker, udstræk, bindevævsmassage mm. for at, enten understøtte en restitution efter en præstation, eller forberede udøverens krop til at skulle arbejde fuldstændig optimalt under eksempelvis en konkurrence.

Her i klinikken tilbydes der derudover også MuscleCupping som en del af sportsbehandlingerne. MuscleCupping er målrettet udøvende atleter som skal bruge et boost i både restitutionen og i udøvelsen af dennes sportsgren. Læs mere om dette under “fanen” MuscleCupping.

Vi er tossede med at forberede atleter til performance i deres respektive sportsgren. Derfor søger vi altid nye konkurrerende udøvere at få taget hånd om, og hjælpe til en øget performance. Vi tilbyder sponsoraftaler, i større og mindre grad, og alt efter dit behov. Læs mere under fanen “Atleter” i Samarbejdsaftaler, eller ring og få en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde, lige netop dig.