Om os

Manuel Behandler er stiftet af Per Storm Larsen. Per er vokset op med det alternative fra hans mor. Anatomi og fysiologi, samt alternative behandlingsformer har altid interesseret ham. Igennem et sygdomsforløb med diskusprolaps, opstod muligheden for at sadle om, fra Anlægsgartner til bl.a. Massør, Personlig Træner og Akupunktør. Igennem egen behandling og genoptræning blev Per introduceret til en verden af alternative behandlere. Dette blev også afsættet for hans virke som alternativ behandler.

Per er læge- og fysioterapeut eksamineret Massør og Sportsbehandler, læge- og fysioterapeut eksamineret Fitnessinstruktør samt Fysioterapeut eksamineret personlig træner. Han har desuden en række kurser bag sig i blandt andet Muskelterapi, Skadesterapi, Thai yoga Massage samt dry needling. Derudover er Per uddannet akupunktør, og har valgt at studere videre på Nordisk Akupunktur, som er PA (Praktiserende Akupunktører) godkendt.


Hvad kan du forvente?

Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du bliver smertefri. Derfor er det vigtigt, at vi kender dine problemer og udfordringer så detaljeret som muligt.

Når du kontakter klinikken, kan du derfor forvente, at du vil blive spurgt ind til eventuelle sygdomsforløb og får andre personlige spørgsmål.

Vi fører naturligvis journal efter hvert besøg. I denne fremgår det mere præcist, hvad du har henvendt dig med, løsningen og din fremgang. Vi følger reglerne der er i forbindelse med de nye tiltalg omkring opbevaring af personfølsomme oplysninger (GDPR). Derfor skal man ved første konsultation, altid underskrive en samtykkeerklæring.

 


Behandlingens forløb

Ved første konsultation laver vi af og til et par muskel- eller ledtests for at fastslå,
hvor i udviklingen du er nu, og senere din progression. Dette gør vi for at kunne
dokumentere din fremgang både for dig selv, men også for klinikkens videre erfaringer,
viden og udvikling.

Inden behandlingen går i gang, vil du blive oplyst om de forskellige behandlingsmuligheder, der kan løse netop dine problemer. Nogle løsninger er mere effektive end andre, men behandlingen vælges altid i samarbejde med dig, da ikke alle bryder sig om alle typer behandlinger.


Tryghed og tillid

Vi stræber altid efter fuldstændig afklarethed om behandlingerne, så du altid ved, hvad der kommer til at ske. Dette er vigtigt, da mulighederne for at få lov at komme i dybden er væsentligt mindre, hvis du ikke er afslappet og fortrolig med situationen. Har du i forvejen ondt, så er tillid ekstra vigtigt.

Vores behandling kan ikke erstatte et lægebesøg. Derfor kan vi i nogle tilfælde være nødt til at henvise til egen læge, inden behandlingen kan påbegyndes. Er du i tvivl, kan du altid kontakte os på mail Info@Manuel-Behandler.dk eller på telefon 53632750 til en uforpligtende samtale om din udfordring, og høre hvad vi kan gøre for lige netop dig.