Hovedpine og Smerter i nakken

Her på siden kan du læse om:

  • Hovedpine
  • Migræne
  • Spændingshovedpine
  • Nakkesmerter
  • Hvad er piskesmæld

Hovedpine

De fleste har oplevet spændingshovedpine. Dårlige arbejdsstillinger og ømme muskler i nakken er en hyppig årsag til hovedpinen. Hovedpine er kroppens måde at fortælle dig, at du bør gøre noget anderledes. Lider du ofte af hovedpine, bør du få undersøgt årsagen nærmere.

Vi sørger for, at du får hurtig smertelindring. Årsagen til spændingshovedpinen skal dog lokaliseres for at forhindre, at den kommer igen.


Migræne

Tekst er på vej 🙂


Spændingshovedpine

Tekst er på vej 🙂


Nakkesmerter

Nakkesmerter er et meget almindeligt symptom på en række forskellige tilstande. Myoser og hold i nakken kan opstå på baggrund af forskellige årsager, der ofte kan være svære at lokalisere. Andre gange kan årsagen være mere tydelig eksempelvis ved diskusprolaps.

Vi bestræber os altid på at give dig hurtig og effektiv smertelindring. Derefter ser vi nærmere på, hvad årsagen til nakkesmerterne skyldes, så dette kan behandles og dermed forhindre, at smerterne vender tilbage.

Spændinger i nakke og skuldre kan være årsag til hovedpine. Spændingerne kan opstå af en dårlig arbejdsstilling, men også på grund af stress.

Vi behandler nakkespændingerne, så du slipper af med smerterne, men vi leder også efter årsagen til spændingerne. Når vi kender årsagen, kan vi nemmere hjælpe dig med at forebygge, at de kommer igen.


Hvad er piskesmæld

Tekst er på vej 🙂