Genoptræning / personlig træner

Her på siden kan du læse om:

  • Personlig Træning
  • Genoptræning af knæ
  • Genoptræning af skulder
  • Genoptræning af ankel

Personlig Træning

Drømmer du om at komme i dit livs form, blive stærkere, slippe af med smerte og få mere energi i hverdagen? Så tilbyder vi et personligt og skræddersyet træningsprogram, som du selv er med til at sætte rammerne for. Vi hjælper og støtter dig, så du kan få det struktureret og opnå dine mål.

Det er vigtigt at drømme stort – også med sine træningsmål. Samtidig er det lige så vigtigt, at være realistisk og ikke forvente store resultater allerede dagen efter. Vi har fokus på, at din motivation skal være drevet af lyst, og vi står altid klar med tilpasning af træningsforløbet, instrukser og rådgivning hele vejen igennem forløbet.


Generelt om genoptræning

I forbindelse med behandling er det vigtigt at se på, hvordan man med træning kan genoprette kroppens balance. Behandlingen i sig selv lindre symptomer nu og her, og finder frem til årsagen til udfordringen. Langtidsvirkningen er målrettede øvelser som løbende  suppleres af behandling.

Vi giver dig et skræddersyet program, der indeholder en række målrettede opgaver og øvelser, der vil styrke det svækkede område. Programmet består som oftest af simple øvelser med elastik eller træningsbold.

Det vigtigste er, at du har det sjovt, når du laver din genoptræning.


Genoptræning af knæ

Tekst er på vej 🙂


Genoptræning af skulder

Tekst er på vej 🙂


Genoptræning af ankel

Tekst er på vej 🙂