Fysiurgisk massage

Er den mest benyttede og anerkendte form for massage, også kendt som alm. massage. Fysiurgisk massage er dybdegående massage i muskulaturen, og afhjælper effektivt muskelømheder og smerter. Undervejs i massagen ordnes der også triggerpunkter, ved bl.a. tryk i vævet, lige der hvor triggerpunktet, eller myosen om man vil, det sidder. Kært barn har mange navne.

Når man modtager Fysiurgisk massage, så øges vene- og lymfekredsløbet i hud og muskulatur, således at affaldsstoffer transporteres bort mere effektivt. Det vil sige at kroppens eget forsvar samt effektivitet øges. Derfor vil restitutionstid efter sport eks. optimeres, og dermed præstationen på den længere bane.

Fysiurgisk Massage er generelt afslappende under og efter udførsel. Det kan være med til at reducere hudsult, tage toppen af en stresset fornemmelse når arbejdslivet går stærkt, giver øget velvære til hverdagen, samt fremme healingen af vævsskader og reducere spændinger i kroppen.

Under udførelsen påvirkes bl.a. CNS (centralnervesystemet) og overdøver smertesignalerne ved hjælp af en hæmmende synapse i rygmarven, også kaldet Gate Control Teorien.

Ved hver behandling med Fysiurgisk Massage tager vi altid udgangspunkt i den enkelte klients udfordringer samt smertegrad. Vi benytter mange forskellige teknikker for at sikre den bedste behandling. Det gælder forskellige massagegreb, udspændingsteknikker, udstræk, tryk, skub, træk, rotationer, mobiliseringer eller stille strygninger bl.a.

Før årsagen til dine smerte kan afhjælpes, er det ofte nødvendigt at tage fat på dine symptomer først, da det er den smerte, du mærker nu og her. Derfor arbejdes der altid både lokalt og regionalt under behandlinger med Fysiurgisk Massage.

Når man kommer til Fysiurgisk Massage her i klinikken skal man blot koncentrere sig om at medbringe den udfordring vi skal tage hånd om. Du skal altså ikke slæbe det halve badeværelse med for at blive lejret ordentligt på briksen, det sørger vi selvfølgelig for!

Efter endt behandling med Fysiurgisk Massage er det vigtigt at få drukket rigeligt med væske, således at frigjorte affaldsstoffer i vævet frit kan transporteres videre ud af kroppen via urinblæren. Derfor får man også en flaske vand med på vejen efter behandlingen, og det hele er uden merpris, da det må være at betragte som god service. Det er med til at minimere chancerne for en efterfølgende behandlerømhed, som dog max vare i 2 dage.