Firmaaftale

Vi tilbyder virksomhedsmassage, samt at lave specialaftaler for deres ansatte, i vores klinik

Regelmæssige behandlinger som får fanget spændinger, og- eller smerter, i opløbet, minimere sygedage og øger produktiviteten samt arbejdsglæden. Vedligehold er bedre end reparation!

Husk at med Bruttolønsordning kan der spares op imod 50%. Prisen for behandlingen bliver trukket fra inden der bliver trukket skat af bruttolønnen.

Vi tilbyder to løsninger for Jer som virksomhed og Jeres ansatte..

1) Vi kommer til Jeres virksomhed og har en briks med til formålet. I har et rum der er egnet til opsætning af briksen, samt lidt plads at arbejde på.

Der er mange fordele ved at tilbyde sine ansatte massage i virksomheden. Udover de tidligere nævnte, så er der skattefordelene, for både virksomheden og den ansatte, alt efter måden hvorpå der afregnes.

Virksomheden vælger selv hvordan de afregner indbyrdes med den ansatte efterfølgende, hvis overhovedet.

2) Vi laver en rabataftale med Jeres virksomhed. Det vil sige at når den ansatte der kommer i klinikken og modtager massagen, modtager de en, mellem os og virksomheden, aftalt rabat.

Det er gratis at oprette aftalen, og virksomheden vælger selv om de derudover vil betale for den ansatte, eller om de ansatte selv skal betale efter endt behandling i klinikken.

I begge løsninger er der både skattefordele, samt penge at spare for virksomheden og den ansatte, idet sygedage reduceres og arbejdsglæden stiger, og dermed produktiviteten hos den enkelte ansatte.

Kontakt os og hør nærmere på info@manuel-behandler.dk eller tlf. 53 63 27 50.