Andre priser

Til terminale Cancer patienter

Behandling af terminale Cancer patienter 30 min. DKK 0,-
Behandling af terminale Cancer patienter 50 min. DKK 0,-

Som et nyt tiltag i klinikken afsættes der, til at starte med, en behandlertime om ugen til gratis behandling af Cancer ramte patienter i deres sidste tid.

Det er vigtigt at understrege at vi ikke kan helbrede det. Der er et hav af forskere der arbejder i den retning, og dem er vi ikke en del af.

Formålet er derimod at give et mere direkte bidrag til de ramte i den sidste tid inden de desværre skal herfra. Efter at have stået i lignende situation ved jeg hvor svært det kan være, for både den ramte og som magtesløs pårørende.

Man må gerne være anonym hvis dette ønskes (et fornavn vil dog være at foretrække, men ikke en nødvendighed).

Man må meget gerne medbringe en ledsager/pårørende.

Ved ønske gives gerne nogle fif om hvad pårørende kan gøre for at lindre på daglig basis. Det kunne være massageteknikker eller Akupressur (blide tryk) på udvalgte Akupunktur punkter.

Vi tilbyder blid afslappende massage og Akupresser, som evt. kan kombineres med øre Akupunktur (NADA). Man kan læse mere om massage og Cancer på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.

For at kunne modtage dette skal det være afklaret med egen læge at man kan/må modtage massage. Man skal være terminal. Være afklaret med at vi ikke har muligheden for, eller evnerne til at helbrede, men lindre. Være i stand til at kunne komme til klinikken, gerne med pårørende/ledsagers hjælp.

Henvendelser vedr. dette kun pr tlf 53 63 27 50

Rådgivning

Rådgivning Fra DKK 350,00
Søger du rådgivning til din træning, dit bevægemønster, arbejdspositioner eller andet du måtte være i tvivl om, så tager vi gerne en snak med dig om dette. Vi kommer i dybden med din udfordring, og kan guide dig til en bedre og sundere bevægelighed.
Gratis rådgivning Ca 5 min. GRATIS
Du kan altid ringe til os uforpligtende og få en snak om hvad vi kan hjælpe dig med. Er det noget vi kan ordne med en sludder over telefonen, så skal det selvfølgelig ikke koste dig noget. Ring på 53 63 27 50

Kørsel ved behandling i eget hjem

Kørsel ved behandling i eget hjem pr. km DKK 7,00
Kørsel fra klinikken (Hestehavevej 5, Vinstrup 4250 Fuglebjerg) udregnes på Google Maps og gælder hurtigste rute frem. Hertil lægges 50 kr i opstartsgebyr. Der betales IKKE for kørsel tilbage.

Gavekort

Gavekort udstedes til pris for behandling / forløb / klippekort mm. Priser fra DKK 350,00

Rabat

Firmaaftale ?
Foreningsaftale ?
Studie rabat 10%
Pensionist rabat 10%

 

Krops Screening DKK 99
Screening af kroppen hvor der gennemgås hvilke eventuelle ubalancer der bør rettes op på, samt eventuelle udfordringer i bevægeapparatet.
Kropsanalyse inkl. metaboliske alder DKK 149
Krops analyse for måling af BMI, BMR, fedt%, muskelmasse, metaboliske alder mm. (måles på Tanita vægt).
Kropsanalyse + Screening DKK 21
Krops analyse for måling af BMI, BMR, fedt%, muskelmasse, metaboliske alder mm. (måles på Tanita vægt), samt en screening af kroppen hvor der gennemgås hvilke eventuelle ubalancer der bør rettes op på, samt eventuelle udfordringer i bevægeapparatet.
NB. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer mm. Alle priser er inkl. forbrugsmatrialer som olie, nåle, tape, desinfektion af cupper, vask af håndklæder, vask af lagen, afspritning af div. Der vil ikke forekomme andre pristillæg end de ovenstående og aftalte.